Så kom turen også til en gravad ørred.
Der er 1000 måder at lave gravad fisk på, men jeg holder mig denne gang til den klassiske.
Skær fisken og brug kun fileterne.
Bemærk der er små ben i fisken. Disse kan nemt trækkes ud med en skarp saks.
Hvis du trækker den ud en 90 graders vinkel fra fisken giver den nemt slip
Ben er fjernet fra fisken. Her vælger jeg lige at skylle fiske hurtigt med koldt vand
Giv fileterne lidt salt, godt med hakket frisk dild og dæk til med brun farin
Man kan vælge at stænke en smule cognag over den brune farin,
men det skal ikke være meget. Jeg brugte Southern Comfort i dag
Smid de 2 sider ovenpå hinanden og pak dem tæt med husholdningsfilm
Placer dem i en bakke og ind i køleskabet. De kan dryppe lidt saft
så derfor er det en god ide at have dem i en bakke
Lad nu fisken ligge i køleskabet minimum 48 timer. Vend den gerne halvvejs.
Kan fryses i op til 3 mrd.
Velbekomme
Så er fisken færdigmarineret. Har den dog været et par dage, men jeg har ikke lige fået smidt billederne op. Her kommer de