Ørred soufle

Denne gang laves der en Ørred Souffle.
Så starter vi og det hele er klar
IMG_0599

5 fisk lagt klar, dog skal den ene bruges til graved
IMG_0601

De 4 fisk er blevet fileteret og kødet er skåret fra skinnet
skåret derefter i mindre stykker. Ben er selvfølgelig også fjernet
IMG_0603

Ingredienser ligger klar. Ørred, Fløde, Æg, Madagascarpeber, salt og peber
IMG_0605

Ørred køres på blænder. Køres grov med salt. Derefter fortsættes der
med æg og fløde. Når konsistensen er som mousse, hældes massen op
i en skål og krydderes med, madagascar peber, salt og alm. peber.
IMG_0606

Smør nogle små aluforme med smør og fyld op med ørrede guf
IMG_0607

Sæt dem i vandbad og i forvarm ovn ved 180 grader i 15-20 minutter
IMG_0608

Ørred Souffle a la Mikzz er færdig og kan nemt bankes ud af formene
IMG_0609

Ørred Souffle a la Mikzz kan serveres således:
Smørstegt lyst brød, kogte æg og creme fraiche blandet med hakket løg og dild
IMG_0610