Mariager fjord 10’ende tur i streg med fisk.

Det var idag lidt af et jubilæum, da de sidste 9 ture i fjorden var med fisk og den 10’ende tur skulle gerne fuldende rækken af succesfulde ture.
Mødtes med Kim kl. 10.00 kørte direkte til Hullet ved Kongsdal – får hurtigt søsat ormen i vandet, imens Kim han fumler lidt på stranden.
Jeg går ud hvor vi har haft fisk på de sidste par ture, men mærker ikke rigtig noget. Kim kommer i vandet og fisker lidt og fandme om han ikke har den frækhed, at fange den første fisk…
Tak for det…. Eller noget…
Fisker videre og i de næste par timer, har Kim kontakt til flere fisk og fanger 4…. Gentager 4 og jeg har næsten intet mærket… Er sku lidt rundt på gulvet og prøver med krog skift, plads skift , hastighed osv osv.
Intet som i intet mærker jeg…
Det var ikke lige den plan jeg havde da jeg tog hjemmefra.
Nede med 0-4, slukøret og lidt i tvivl om pladsen, som er ultra svær idag, så beslutter vi os for at køre til Revlsbæk og se om det stræk kan gøre udslaget for bedre fiskeri.
Lad det være sagt kort, det kunne det ikke.
En plads som jeg skal undersøge nærmere igen, på et andet tidspunkt.
Beslutter os for at køre videre mod den hemmelige plads – og det fortryder vi ikke …
Stadig nede 0-4 mener jeg at det er på tide , at nu skal jeg igang … Har hørt på Kim det meste af dagen og der er kun 3-4 timers lys tilbage.
Rigger hurtigt til.
1 kast  – hvor skal det ligge ? beslutter mig for at kaste fra stranden og laver bare et let kast ud i vandet…. Mærke et par hurtige dunk i stangen og bang, så er der fisk på … Den kommer ind , bliver befriet igen.
Og nu kan jeg slappe af… Turen er reddet … Den 10’ende i streg med fisk fra fjorden …. Ja tak.
Får hurtigt en fisk mere og ender med at hente Kims fisk og få ham overhalet …. Håneretten er tilbage hos mig .
Vi får nogle mindre fisk og nogle lige omkring målet, fanger den samme fisk, misser lige så mange  og har kort fortalt nogle fine timer, inden mørket falder langsomt på.
Stillingen da dagen er slut, er 10 fisk til Kim og 10 til mig, det kunne ikke være bedre …
2 bliver hjemtaget – Kims fisk er større en min , så lidt pral har han vel ret til,  ( har desværre ikke billede af den – men den var dælme flot )… Ud over at han mener , at hans første 4 fisk, var taget under ekstremt vanskelige forhold ved Kongsdal, hvor jeg jo ikke mærkede noget som helst.
Bla bla bla siger jeg bare 🙂

Fed dag – som vil gå over i historien 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *