Mariager Fjord

Fed dag på fjorden.
Havde på et tidspunkt fået investeret lidt i diverse snurrebasser, men må indrømme, at jeg ikke helt havde fidusen til dem, nok mest pga manglede tid og evne med dem 🙂
Men det har ændret sig i dag, fik en fin 52 cm ørred på den hvide med rød røv str 1, total konge fight på den lette 7 fods stang.
Det skal sku prøves igen.
Må vist ha købt lidt flere i andre størrelser.
Startede ved 11 tiden i Mariager Havn, der er et udemærket gratis slæbested og en grillbar ved siden af 😉
Satte i, med lygtebommen siddende på , så måtte op igen og ha den spændt af, forventningerne til dagens tur var vel stærkere end sund fornuft.
Fik endelig jollen i og kom afsted sammen med Kasper Wittrup, som ud over at være en dygtig fluefisker , også kender fjorden som sin egen bukselomme.
Vi startede med at sejle turen over til Flintegrunden, der havde vi ikke kastet mange kast, før han tog en lille fin ørred, som dog stod af igen, jeg meldte til ham, at jeg lige ville fange dens storebror, kastede 1 kast og hev ind snurrebassen ind et par gange, BANG, så sad der en fin 52 cm ørred, som gav en KONGE fight på den lette stang, den ville sku ikke med ind, men det kom den…. Den kom med hjem…. Nu har jeg ikke fanget fisk i over et år og familien elsker fisk, så skal de også ha en engang imellem.
Fiskede videre , sejlede så til høllet, hvor vi trollede med wobblere og blink, men det gav ikke noget, det var også rimelig vindstille, så det må prøves igen. Turen gik derefter til Silleborg, hvor vi sejlede jollen på land, sprang i waders og fiskede lidt der, der stod to andre flue gutter og den ene kranede seriøst fisk hele tiden….
Men ikke noget til os, det var sku for stille der, så vi sejlede tilbage til Flintebugten, der fik kasper igen en bette ørred på fluen, så videre mod Vive området, ingen fisk der, men et mindre uvejr var igang, så tilbage til Flintebugten igen, hvor han så lige kvitterede med en ørred igen…  Hans fisk lå på de 30-35 cm, men seriøst stærke fightere , som sprang fri af vandet og gav et godt show.
Hjemturen gik stille og roligt og vi landet igen i Mariager Havn, hvor jollen kom sikkert på trailer.
1 2 3 4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *