Østergårde Mariager Fjord 22-10-16

chief hc ostergaarde

Lørdag den 22-10-2016.
Der var varslet kraftig vind over Mariager Fjord fra Nord øst , så planen om at tage jollen blev udsat og i stedet blev der fisket i waders.
Pladsen som blev valgt var Østergårde på  nordsiden af Mariager fjord. Total fed plads, som byder på blandet bundforhold, mellem sandstykker, muslinge banker og diverse badekar, som der kan fisket ud over.
Det er en lang fin strækning, hvor du både kan gå til venstre og til højre, går man mod venstre , kommer man til en pynt, hvor det også kan betale sig at fiske.
Vi havde på denne tur dog pænt meget regnvejr, som var vedvarende hele dagen, men vinden var ikke så slem som forventet, grundet at vi stod med den i ryggen og til tider lidt fra siden, så man kan stå rimeligt godt i læ.
Over på den anden side, ligger Kongsdal havn og saltværket.
Desværre holdt pladsen ingen fisk denne dag.
Vedr. Parkering, der er det af største vigtighed, at du respektere at der er parkering forbudt også selv om du holder lige ved vandet, vi missede skiltet og parkerede nede ved vandet, men blev sendt væk og det skal man respektere. Lodsejere har haft store problemer med folk der pisser, skider og smider en helvedes masse affald på deres grund, så 200 meter oppe , er der et lille indhak, hvor man kan parkere sin bil, der er ikke meget plads, men sådan er det .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *